ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Europeu Sub-21 podria deixar quasi sense migcampistes al València

Per Marc Santiago · 21 Juny, 2023

L’Europeu Sub-21 que es disputa a Geòrgia i Romania arranca demà i el València comptarà amb representants. Hugo Guillamón amb Espanya i André Almeida amb Portugal, seran els abanderats valencianistes en el torneig, però també seran els que provoquen que els de Baraja comencen la pretemporada quasi sense actius en el centre del camp.

L’equip valencianista tenia previst començar la pretemporada el 7 de juliol, però la competició Sub-21 culminarà el dia 8, és a dir que si Espanya i Portugal arribaren a la final, cap dels dos futbolistes del València podrien estar en la tornada al treball. A més que se’ls hauria de donar vacances, ja que s’incorporaren a les seues respectives concentracions només acabar la temporada amb l’equip. Açò faria que el centre del camp del València quedara solament en mans de Javi Guerra i Yunus Musah, sent aquest primer un jugador del filial que ha tingut aquest passat tram final de lliga molt de protagonisme i l’altre una de les possibles vendes del club aquest pròxim mercat.

El València ja té organitzada una part de la pretemporada, disputant un amistós contra l’Spartak Trnava el 22 de juliol i el Trofeu Taronja contra l’Aston Villa d’Unai Emery. Veurem si finalment els internacionals del club valencianista estaran disponibles abans o si es perdran l’inici de la preparació per a la pròxima temporada.