ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

José Manuel Segarra s’acomiada de la Cadena COPE

Per Marc Santiago · 20 Juny, 2023

Fa unes setmanes es donava a conéixer el nom del nou director de comunicació del València CF, el periodista i col·laborador de la Cadena COPE José Manuel Segarra. S’incorporarà a un nou equip de comunicació format per  Javier Latorre i Javi Ribes, els quals estaran cadascún al capdavant de les seues àrees. Serà la tercera persona en ocupar el càrrec des que l’any 2017 Damià Vidagany eixira del club.

Ahir al programa Los Lunes al Var de la Cadena COPE, Segarra es va acomiadar de la seua audiència després que els seus companys li dedicaren unes paraules d’agraïment i felicitació, amb Hugo Ballester com a protagonista i on el periodista es va sentir molt agraït i content per la seua estança als mitjans de comunicació:

“Hui pose fi a 12 anys en la COPE. He sigut molt feliç per comptar amb els companys que he tingut i per fer ràdio, que és del més bonic que pot fer una persona. Tant de bo puga ser quasi tan feliç en aquesta nova etapa que comence. Gràcies a tots per estar ací”

José Manuel Segarra aplega a un València que es troba en una situació complicada actualment, després de realitzar la que ha sigut la seua pitjor temporada de la història, on ha estat lluitant per la salvació fins a l’última jornada. Haurà de fer d’enllaç entre club i afició, la qual està cada vegada més descontenta i cabrejada amb la propietat.