ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La renovació de Baraja amb el València, en les seues mans

Per Marc Santiago · 07 Juny, 2023

El València li ha oferit a Rubén Baraja la renovació com a entrenador del primer equip, després que el val·lisoletà aconseguira la salvació de l’equip en primera divisió en la qual ha sigut estadísticament la pitjor temporada de la història del club. Les dues parts es reuniran hui i debatran els aspectes que decanten la balança en la renovació del Pipo.

Baraja vol continuar però no a qualsevol preu, ja que considera que hi ha moltes coses a canviar en la manera de treballar que ha tingut el club durant les últimes temporades. Vol tindre poder de decisió en la reestructuració que patirà la plantilla aquest estiu i vol que la seua opinió siga valorada en l’elecció de jugadors.

Rubén Baraja és conscient que han passat molts entrenadors abans que ell als que se li van prometre moltes coses, però que se’n van anar enganyats per Meriton i la seua directiva. Sense anar-se’n molt lluny està el cas del tècnic anterior a Baraja, Gennaro Gattuso, qui va abandonar el club després que no aplegaren reforços en el mercat hivernal, com bé li van prometre des de la direcció esportiva.

El Pipo ha sigut molt crític amb el club en la seua última roda de premsa, on va criticar públicament la manera de treballar del club i on demanava a la propietat canvis de manera implícita. Entrenar al “club dels seus amors”, com bé va dir el mateix Baraja, és el seu somni, però no va a fer-ho si no es fan bé les coses i es compleixen certes coses que en qualsevol altres clubs de futbol serien totalment normals, però que en el València de Meriton són exigències.