ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Samuel Lino comparteix una foto per xarxes que ha indignat a l’afició valencianista

Per Marc Santiago · 05 Juny, 2023

El València ahir donava per conclosa la temporada després d’enfrontar-se al Reial Betis i certificar la permanència després d’empatar el partit. Finalitzava una de les pitjors temporades en la història d’aquest club, on s’ha acabat lluitant pel descens en un equip que hauria de estar lluitant per la Champions League.

El valencianisme està indignat, tant amb la propietat com amb els jugadors, qui han demostrat que no estaven a l’altura. Si bé no tots, alguns ahir apareixien en una foto als vestidors del Betis, celebrant la salvació. Aquesta foto ha encés les xarxes socials, ja que molts aficionats consideren que ahir no s’havia de celebrar res, pel fet que el València és un equip que no hauria d’haver estat en eixa situació en cap moment.


Alguns jugadors van compartir aquesta foto per les seues xarxes amb la frase “Objectiu aconseguit”, cosa que va molestar molt a la gent. Està clar que dins del vestidor i entre els jugadors estava marcat l’objectiu de la salvació com alguna cosa obligatoria, però l’objectiu d’un equip com el València no hauria d’haver sigut mai jugar-te el descens fins a l’última jornada de lliga.

Una vegada més, Meriton ha estat responsable del que ha passat. Des de la manera de planificar la plantilla, fins a la gestió institucional. No donen el nivell. De les últimes 7 temporades que el València ha estat fora de competició europea, 6 han sigut baix de la gestió de Peter Lim. Una dada que ho resumeix tot.