ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà demana perdó a l’aficio i envia un missatge al club

Per Joan Marc García · 05 Juny, 2023

No ha sigut fins a l’última jornada quan el València CF ha certificat la permanència en primera divisió. L’empat al Benito Villamarín davant el Betis ha fet que el club valencianista amb 42 punts acabe la temporada en la posició setze de la taula. Una temporada nefasta en planificació i que ha dut al club valencianista a l’abisme a causa de la inacció de Meriton en el dia a dia.

Un dels que més han patit aquesta situació extranya en un dels grans del futbol espanyol és José Luis Gayà. El capità del València com ha fet moltes vegades durant la campanya, va eixir a donar la cara davant els mitjans de la Lliga després d’acabar el partit.

En nom de tots demane perdó a tot el valencianisme per tot el que han patit. Nosaltres també ho hem fet. Tant de bo això serveix per a anys següents perquè hem jugat amb foc”, va reconèixer el lateral als micròfons de Movistar.

El capità va enviar un missatge al club

El de Pedreguer es va mostrar feliç amb la salvació però alhora va ser crític amb l’any viscut a l’equip de Mestalla: “Tinc un sentiment un poc estrany. Ho hem aconseguit amb molta feina però no estic del tot content perquè aquesta temporada a partir de la parada del Mundial ha sigut nefasta“, ha assegurat el capità.

El lateral valencià va afirmar que l’equip ha pogut aconseguir la salvació gràcies a l’afició i que des d’avui ja pensa en el futur: “No ho sé, no et sé dir exactament el que ha de fer el club. Jo sóc el capità i no és fàcil, perquè visc tot l’ambient entre afició i propietat. Jo m’intente aïllar de tot perquè els xavals rendeixen. És molt difícil jugar en aquest ambient, però quan pitjor estàvem més ens ha donat suport l’afició. Ho hem pogut salvar gràcies a ells i ara només pensem a desconnectar i en que açò servisca al club per al futur que ens ve”.