ACTUALITAT  

L’Olympique de Marsella i l’SSC Napoli, interessats en Marcelino

Per Marc Santiago · 02 Juny, 2023

Marcelino García Toral, exentrenador del València CF que sempre serà recordat amb afecte, ja que va ser l’entrenador que en va fer guanyar l’últim títol de la nostra història, està sense equip després de no voler renovar amb el seu últim club, l’Athletic Club de Bilbao.

L’asturià és considerat com un dels millors entrenadors espanyols del moment i inclús va ser considerat per a substituir al també asturià Luis Enrique Martínez com a seleccionador nacional, càrrec que finalment va acabar ocupant Luis De La Fuente. El seu bon fer en els equips on ha estat i el seu estil de joc vertical i intens desperta interessos fora d’Espanya.

I és que segons informa Pedro Morata, Marcelino i el seu agent estarien negociant per a ocupar la banqueta del SSC Napoli, equip que acaba de sorprendre el món guanyant la Sèrie A després de trenta-tres anys i que amb jugadors desconeguts ha realitzat un futbol molt atractiu que ha enamorat al món. Encara no hi ha acord, però la negociació continua avant. Cal tindre en compte que Marcelino no és l’únic candidat, ja que també estaria el mateix Luis Enrique.

A més a més, l’Olympique de Marsella seria altre equip que estaria interessat en el tècnic asturià, perquè Tudor, el seu tècnic, eixirà del club. La bona relació entre Marcelino i Pablo Longoria, que actualment és el president del club, i que ja es coneixen de les seues etapes al València, podria ser clau en la negociació.

Marcelino porta sense entrenar des de finals de la temporada passada, però tot i tindre ofertes d’equips de primera, ha volgut esperar perquè apareguera un projecte interessant fora d’Espanya, cosa que ara pareix que podria donar-se.