ACTUALITAT  

Luis Rubiales rellevarà del seu lloc a la presidenta del Comité de Competició

Per Marc Santiago · 02 Juny, 2023

El Comité de Competició és l’organisme que va decidir la setmana passada sancionar al València CF pel que va ocórrer el dia 21 de maig a Mestalla, on uns pocs aficionats que no representen al valencianisme, van proferir insults racistes al jugador brasiler del Reial Madrid, Vinicius Jr. Aquest organisme ha d’estar format per tres agents diferents: un que elegeix la Real Federació Espanyola de Futbol, un que elegeix La Liga i altre elegit pel Consell Superior d’Esports.

Segons informa el periodista Pedro MorataLuis Rubiales prepara un canvi en aquest organisme, ja que planeja substituir Carmen Pérez, presidenta del Comité i membre triat per la Federació Espanyola de Futbol. Rubiales no estaria molt content amb aquest organisme a causa de tot el que ha passat els últims dies, on s’ha parlat molt de les decisions que ha pres aquest comité, com la sanció desproporcionada al València després que el mateix club participara i ajudara en la investigació del cas Vinicius, o de revocar-li la targeta roja al jugador brasiler per agredir a Hugo Duro.

Carmen Pérez portava al comité des del 2018, quan va substituir a Francisco Rubio. És professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals en la Universitat Carlos III. Doctora en dret i des del 2005 fins al 2014 va ser vocal en el Comité Espanyol de Disciplina Esportiva.