ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Vicente Latorre (oncle de Lato): “Han espentat a Toni a eixir del club”

Per Marc Santiago · 01 Juny, 2023

Toni Lato acaba contracte aquesta temporada amb el València i des del club pareix que no li oferiran cap altra que l’oferta a la baixa que li van fer fa uns mesos, la qual el jugador no va acceptar i que des d’aleshores ha estat generant interés de diferents equips, tant de la lliga espanyola com de fora d’aquesta.

La situació contractual i les maneres en les quals el València ha tractat a Lato no han agradat gens al seu entornVicente Latorre, exjugador del Llevant UE i oncle de Lato, ha concedit una entrevista per als companys de Plaza Deportiva, on ha analitzat el cas del seu nebot i on ha donat la seua opinió al respecte:

“L’han espentat a eixir. Tenia contracte fins al final de temporada i ha hagut d’aguantar-se i intentar fer-lo tan bé com siga possible i això és el que li afavorirà en el club al qual vaja, que és un tio amb tanta responsabilitat que, a poca confiança que li donen, serà un futbolista important com ho ha sigut en totes les categories de la selecció espanyola en les quals ha jugat des de xicotet. Ací sembla que s’oblida que va ser titular en les inferiors d’Espanya fins que un entrenador li va tallar el camí, però això és una altra història i ara el que ha de fer on vaja és fer el que ha fet sempre, entrenar i competir amb professionalitat”

Sobre que no el deixaren anar el passat mercat d’hivern ha comentat:

“Si no vols renovar-ho, no ho faces, si no el deixes eixir, dis-li-ho obertament, però no pots dir-li que li ofereixes només un any i per la meitat de la fitxa i posar-li traves també a la seua eixida. Això és que, o bé no vols renovar-ho o bé tens por que es vaja a un altre club i triomfe”

Lato ha fet una temporada que ha causat que molts equips es fixaren en ell i en la seua situació, però encara no es sap on decidirà anar el valencià:

“No sé què succeirà. Toni va posar alguna cosa en Instagram fa uns dies. Tenia ofertes de clubs estrangers. A ell li agradaria quedar-se a Espanya, però s’ha d’avivar el mercat; ací fins que no acabe la lliga i entrem en l’estiu no es mourà res perquè no hi ha ni un duro. No sé més. Sé que hi ha equips i interés, però ja sabeu com és el futbol i les informacions de mercat. És qüestió d’esperar, tindre paciència i signar per un club que li done confiança i minuts de joc”

És una llàstima que un jugador de la casa com és Toni Lato, qui a més ha demostrat sentir els colors com ningú i que s’ha deixat la pell en cada partit que ha jugat, haja d’abandonar el club d’aquesta manera. Açò és un altre exemple de la desastrosa gestió de Meriton, que provoca que cada vegada més el club vaja fent-se més menut i menys competitiu. Tocarà esperar per a veure quin serà el destí del canterà valencianista i desitjar-li molt bona sort en la seua pròxima etapa.