ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dj Mariio: “Del València fitxaria a Cavani per al Reial Madrid”

Per Marc Santiago · 01 Juny, 2023

Dj Mariio és un dels creadors de contingut més famosos i grans d’Espanya, amb quasi 9 milions de seguidors a Youtube, on realitza emissions en streaming amb un contingut focalitzat en futbol, tant en videojocs com el Fifa, com en futbol real i la nova Kings League. El madrileny és un gran seguidor de l’esport rei i és probablement el més gran de parla hispana en aquest sector.

Mario ha sigut entrevistat pels companys d’Àpunt, on li han preguntat per la situació actual dels equips valencians i sobre la seua opinió de cadascun d’ells. Sobre la situació del València ha comentat:

“Sí, jo crec que sí que se salvarà. Amb eixe empat que va rascar al final ahí en Mestalla contra l’Espanyol pràcticament ho té fet. Lògicament en el futbol pot passar qualsevol cosa, però jo crec que el València es va a acabar  salvant”

Sobre si fitxaria a algun jugador del València per al Reial Madrid ha dit:

“Del València, encara que no se li està donant molt bé, però Cavani sempre m’ha paregut un davanter que m’ha agradat molt, que té molt de gol. Eixe tipus de davanter amb gol com en el seu dia Van Nistelrooy sempre m’ha agradat molt”

Dj Mariio i altres creadors de contingut visitaran la ciutat de València per a disputar un partit entre creadors de contingut espanyols i francesos. El partit tindrà lloc en l’estadi Ciutat de València el pròxim dissabte 24 de juny.