ACTUALITAT  

El reputat Pedro Cavadas adverteix sobre una possible pandèmia mundial més letal que la COVID

Per Marc Santiago · 31 Maig, 2023

El reputadíssim cirurgià valencià, Pedro Cavadas, ha donat la veu d’alarma sanitària sobre l’aparició d’una nova pandèmia més letal que la de la CovidCavadas ja va avisar abans que es registraren casos de coronavirus més enllà de la Xina que estàvem davant una pandèmia mundial que podria delmar la població.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) confirma les teories del doctor espanyol, on explica que el que podia passar ja “ha ocorregut en totes les espècies des de fa centenars de milions d’anys i l’ésser humà no serà diferent” Segons informa el diari ABC.

Quan Cavadas va avisar de la Covid, va ser acusat de propagador de faules i de generar alarmisme per part de companys de professió i mitjans de comunicació. Més tard arribaria la malaltia que ha posat fi a la vida de més de 120.000 persones, segons les últimes estadístiques oficials proporcionades pel Ministeri de Sanitat.

L’OMS avisa que hem d’estar preparats per a qualsevol altra pandèmia que puga aplegar en un futur, per a poder evitar patir conseqüències tan negatives com ha tingut la del Coronavirus en matèries d’economia i salut mental de la població mundial.