ACTUALITAT  

La Liga obliga al Cadis a pagar 2 milions per Roger Martí per a evitar una adulteració de la competició

Per Marc Santiago · 30 Maig, 2023

La Liga ha hagut d’intervenir en una operació que podria haver adulterat el resultat d’un partit de lliga i, per tant, les posicions del descens. I és que el Cadis i l’Elx pactaren una clàusula en el traspàs d’un jugador que podria condicionar el resultat del partit que els enfronta en la pròxima i última jornada lliguera.

Roger Martí, exjugador del Llevant UE, fitxà per l’Elx el passat mercat estiuenc, equip on no es va adaptar i on no va marcar cap gol en els primers 6 mesos de competició. El conjunt il·licità decideix posar-lo en el mercat i és ahi on apareix el Cadis, qui es mostra interessat en una cessió del jugador.

L’Elx accepta, però incorpora una clàusula en el contracte de cessió que diu que si el Cadis roman en primera, s’activarà una opció de compra obligatòria per valor de 2 milions d’euros, cosa que el Cadis accepta.

Amb el conjunt franjaverd ja descendit a segona divisió i el Cadis pràcticament salvat, es troben en l’última jornada lliguera, on si el Cadis puntua es mantindria en primera i, per tant, s’activaria la clàusula anteriorment comentada.

Açò provocaria que el partit entre ambdós equips es poguera veure condicionat, per tant, La Liga ha intervingut i ha fet trencar la cessió del jugador i obligar el conjunt gadità a efectuar el traspàs per 2 milions d’euros, i així ha provocat que no existira un possible conflicte d’interessos en el partit entre els de Sergio i els il·licitans i assegurant la integritat de la competició.