ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El SC Braga d’Uros Racic es classifica per a la prèvia de Champions League

Per Marc Santiago · 30 Maig, 2023

La situació esportiva del València aquesta temporada ha sigut una de les pitjors de la història del club i sense cap dubte la pitjor de l’era Meriton, de moment. Batallant pel descens, amb pràcticament cap fitxatge en propietat, amb cessions de jugadors inexperts i havent de tirar de jugadors del filial, que a més són els que estan salvant l’equip, per a mantenir la categoria.

La planificació esportiva que ha fet aquest passat mercat estiuenc el València és vergonyosa, ja no sols per tot el que he dit abans dels jugadors en propietat i les cessions, sinó que també van permetre que jugadors que ocupaven posicions on et feien falta actius se n’anaren cedits.

Un d’aquests casos és el d’Uros Racic, que està jugant amb el Braga de la lliga portuguesa, on ha disputat 25 partits i que si ve no ha sigut peça fonamental, ha ajudat al seu equip a classificar-se per a la prèvia de la Champions League quedant en la tercera posició, quedant darrere de Benfica i Porto.

El serbi ha ocupat un rol de primer canvi, on solia ser el jugador que eixia per a buscar altres coses en el partit. Amb el València va passar per dues etapes ben diferenciades, una amb Javi Gracia on va deixar el seu millor lloc i altra amb Bordalàs on va perdre protagonisme.

Racic és un jugador amb bones condicions, però que sol ser bastant irregular. De la mà d’un entrenador que sàpiga com explotar aquestes condicions pot ser un jugador molt vàlid i útil per a un València que la temporada que ve no comptarà amb molt de marge per a traspassos i que haurà de buscar alternatives per al centre del camp, ja que tant Nico com Ilaix no continuaran la pròxima temporada.