ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Toni Lato, fora de 5 a 6 setmanes

Per Marc Santiago · 29 Maig, 2023

Ahir el jugador de la pedrera, Toni Lato, va tornar a ser titular amb el València CF en un partit accidentat i que va tindre de tot. Tornà a jugar en una posició que no és la seua, però com sempre, va donar un rendiment digne i va realitzar un gran esforç físic durant el temps que va estar al terreny de joc, abans de colpejar-se en una jugada amb el pal de la porteria a les costelles.

Hui s’ha conegut l’alcans del colp que va patir i que va provocar que fora substituït al minut 34 per Samuel Lino. El jove valencianista pateix una fractura en les costelles i estarà fora dels terrenys de jocs de 5 a 6 setmanes, com bé ha informat la Cadena COPE.

Una molt mala notícia per a un Toni Lato que segurament jugava ahir els seus últims minuts com a valencianista, ja que el jugador pareix que finalment no renovarà amb el club després de rebutjar una oferta irrisòria i que no es mereix.

Lato sempre que ha jugat ha demostrat donar-ho tot, sent important per a Gattuso a principi de temporada, on jugava d’interior, però que a poc a poc ha anat perdent el seu lloc a l’onze titular a causa de l’aparició dels joves talents del Mestalla. Una llàstima que des del club no es valore millorar l’oferta i que deixen anar-se’n a un jugador que realment sap el que és el València CF com pocs.