ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Disponibles 750 entrades per al València-Reial Madrid d’aquest diumenge

Per Marc Santiago · 16 Maig, 2023

El València rebrà aquest cap de setmana al Reial Madrid per a disputar la jornada número 35 de La Liga. Un Madrid que vindrà de jugar aquest dimecres el partit de tornada de les semifinals de la Champions League contra el Manchester City.

Encara queden per vendre’s unes 750 entrades per a veure el partit, on s’espera que Mestalla s’òmpliga com sempre i que l’afició tinga un paper clau ajudant a l’equip, com bé ho ha fet en els últims encontres on ha sigut clau per a aconseguir bons resultats.

I és que l’afició enguany ha estat espectacular, sent el València el 6° equip de La Liga que més mitja d’assistència ha tingut amb 40.076 aficionats, sols superat per Barcelona, Reial Madrid, Atlético de Madrid, Betis i Athletic Club, tots aquests amb estadis amb major capacitat.

Serà un partit complicat, com solen ser els encontres contra el Reial Madrid i on els de Baraja hauran de lluitar durament per a poder endur-se els 3 punts. El València ve de guanyar contra el RC Celta la passada jornada i espera poder seguir sumant punts que l’apropen a l’objectiu de la salvació.