ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Leverkusen de Xabi Alonso es fixa en jugadors del València CF

Per Marc Santiago · 11 Maig, 2023

El València ara mateix està en una situació complicada esportivament parlant, l’equip està lluitant per no baixar de categoria a causa dels mals resultats durant la temporada. Tot i això, estan apareixent alguns jugadors interessants que “tiren del carro” en aquesta situació tan complicada i que estan destacant per damunt de la resta.

Açò fa que els equips amb més poder econòmic es fixen en ells i seguisquen els partits del València per a veure si els interessen per a una possible compra. La situació del València fa que aquests jugadors siguen una “ganga”, ja que si el València abaixara, el seu preu seria molt més baix i, per tant, més fàcil de negociar.

Un d’aquests equips seria el Bayer Leverkusen de Xabi Alonso. Segons informa Marca, el conjunt alemany hauria enviat a diversos informants i emissaris per a assistir als partits del València. En concret al de Cadis.

El Leverkusen és un dels equips més històrics de la Bundesliga, i ara amb Xabi Alonso estan realitzant un joc molt vistós i atractiu per a molts jugadors. El basc agafà l’equip quan estava en posicions de descens i el té situat ara mateix en llocs europeus a falta de tres partits.

Aquest interés es suma als d’equips com el Manchester United, Chelsea, Tottenham o Leicester, els quals han estat preguntant per diversos jugadors de l’entitat valencianista amb intencions de fer-se amb els seus serveis per a la temporada que ve.