ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jaume Doménech: “Mestalla li pesa al rival i també a algun jugador nostre en algun moment”

Per Marc Santiago · 11 Maig, 2023

Jaume Doménech, porter del València CF, va ser entrevistat pels mitjans del club on va realitzar una serie de comentaris com per exemple  la situació de l’equip o el seu estat de forma després de la lesió que va patir a finals de l’any passat, entre altres coses.

El d’Almenara va patir una greu lesió als lligaments del genoll el setembre passat, cosa que va provocar que el València es fera amb els serveis de Iago Herrerín, qui estava sense equip després de finalitzar contrat amb l’Al-Raed d’Arabia Saudí. Jaume va comentar en quin estat es trobava:

“Em trobe molt bé. Estic molt content d’estar ja amb l’equip, estar disponible per a l’entrenador i poder ajudar des del verd. Han sigut molts mesos de treball”

Era la primera vegada que patia una lesió tan important, així que va comentar com va ser i com es va recuperar:

“En el moment en el qual em vaig lesionar em van passar moltes coses pel cap. Els primers dos mesos després de l’operació van ser molt complicats pel dolor. Els serveis mèdics del València CF estan en el més alt. No tinc paraules per a agrair com s’han portat amb mi els readaptadors, els fisios i els doctors. Dona molta tranquil·litat tindre a aquests professionals al costat de l’equip. Hem cuidat 24h al dia fins al més mínim detall. Volarem a Aràbia amb por que es poguera unflar el genoll durant el viatge i portarem dues màquines de presoterapia. Amb tot, hem complit l’objectiu d’estar llestos per al tram final de la temporada”

Sobre la situació actual de l’equip va comentar:

“La situació és difícil. Tenim cinc partits molt importants. El que intentem és evadir-nos dels altres quatre partits i només centrar-nos en el pròxim. Cada partit ens requereix el 100% i no pensem en més. Estem treballant i incidint a agafar la responsabilitat de l’u contra un. El rival no ens pot superar. No parlem de guanyar els cinc partits. Només parlem del RC Celta. Jo veig un equip convençut i responsabilitzat. Hem d’anar a Vigo per totes. Depén de nosaltres. No podem perdre ni un segon, ni un gram d’energia a fer càbales. El dia que menys penses, guanya l’equip que no t’esperes i ho trenca tot. Nosaltres hem de pensar a anar a guanyar el pròxim partit”

També va parlar sobre com és tindre a Rubén Baraja i a Carlos Marchena dirigint l’equip:

“Per a ells, no hi havia res més gran que haver jugat al València CF i ara entrenar-ho. Jo em sent molt identificat amb això. S’han centrat en el treball del dia a dia i no mirar la classificació. Millorar dia a dia és el que et portarà a guanyar. Centrar-te en els números et distrau del dia a dia. Encara que, és veritat que ara estem en un període curt i hem de traure el resultat”

Finalment va demanar el suport de l’afició i es va encomanar al Factor Mestalla:

“Em quede sense paraules per a l’afició. Són exigents, però estan mentalitzats del que ens juguem. Estan fent l’impossible per a ajudar-nos. El que fan no té preu. Hem de matar per nosaltres i també per ells. Estem agraïts, patirem, però tots junts ho traurem. Nosaltres ens sentim forts a Mestalla. És un estadi que condiciona a l’equip que ve. Mestalla li pesa al rival i també a algun jugador nostre en algun moment. Però, a nosaltres ens ve molt bé Mestalla. Ens queden cinc partits i tres són fora. Ens va vindre molt bé això d’Elx i ja sabem el que fer per a repetir-ho”