ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro s’entrena en solitari al gimnàs i es dubte per al diumenge

Per Marc Santiago · 09 Maig, 2023

Ahir durant l’entrenament, Hugo Duro va sentir molèsties que van fer que no acabara amb el grup. Hui estàvem pendents de si el madrileny tornaria al terreny de joc amb normalitat o seguiria treballant en solitari.

Finalment, l’exjugador del Getafe no ha pogut entrenar amb l’equip, ja que les molèsties li ho han impedit. Hugo ha treballat en solitari al gimnàs i ja busca recuperar-se el més ràpid possible per a poder aplegar al partit del diumenge a les 14:00h contra el Celta de Vigo a Balaídos.

Aquesta situació suposa un contratemps per als de Mestalla. Rubén Baraja li havia donat minuts els últims partits en la davantera, on ha eixit de revulsiu, juntament amb Edinson Cavani. El seu lloc potser l’ocupen Justin Kluivert, qui ha tornat amb el grup i s’espera que aplegue en bones condicions al diumenge, o Alberto Marícanterà que ha disputat prou minuts amb el Pipo des de fa unes jornades i que ha mostrat un bon nivell.

Siga com siga, el València necessita a tots els seus actius disponibles per afrontar la recta final de la temporada amb certa garantia i poder aconseguir l’objectiu de la salvació.