ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sergi Canós: “Seria un somni per a mi posar-me la samarreta del València i córrer per la banda de Mestalla”

Per Marc Santiago · 09 Maig, 2023

Sergi Canós (jugador del Brentford cedit a l’Olympiakos), valencià i valencianista ha concedit una entrevista per als companys de Relevo on ha parlat sobre la seua trajectòria i sobre com va estar el seu quasi fitxatge pel València CF el passat mercat d’hivern.

“Sí, va haver-hi oportunitat. Jo sempre ho he dit, a mi m’encantaria jugar al València; no obstant això, la situació en la qual estan és molt complicada. Haurien de canviar moltes coses perquè jo poguera anar. A veure, jo… No vull dir-ho així, però és que és així: jo em muic per jugar al València, és la veritat. Per una vegada en la meua vida vull ser transparent perquè jo per Nadal hauria fet molts esforços per jugar al València. El que passa és que hi ha moltes coses que no depenen de mi” va dir Sergi.

El valencià en eixos moments estava al Brentford, equip de la Premier League on havia deixat de tindre importància, però on havia sigut clau per aplegar a la primera divisió anglesa, marcant gols i donant assistències (+30 gols i +30 assitències), a més que va marcar el primer gol de l’equip en la Premier League després de quasi 75 anys. Sergi volia una eixida, inclús es va plantejar demanar la carta de llibertat a l’escoltar els rumors que el València podria estar interessat, però des del club no li ho van posar gens fàcil. A més, des de la capital del Túria no pareixia que el jugador fora un objectiu clar per a reforçar l’equip:

“Sí, clar. Però no depén tot de mi. Jo soc molt directe i transparent, però si jo no veig això per part de l’altra gent, encara que sigues el València, jo no puc. Tinc uns principis i unes bases que són fortes. Encara que em muira per ser ací. Jo m’estaria matant per l’equip ara mateix, el veig en la televisió i m’entren ganes de jugar. Tant de bo algun dia es puga donar perquè seria un somni per a mi posar-me la samarreta del València i córrer per la banda de Mestalla.”

Finalment, no es va poder donar i Sergi acabà firmant per l’Olympiakos de Míchel, on va compartir vestidor amb James Rodríguez, altre que va sonar per al quadre Che. A Atenes l’extrem valencià ha marcat 4 gols i ha repartit 3 assistències en 14 partits jugats.

Canós acaba contracte aquesta temporada amb el Brentford, encara que els britànics tenen una opció per a renovar-lo de manera unilateral per una temporada més. Sergi vol la carta de llibertat per a poder firmar per l’equip que vulga i qui sap si aquest serà el València CF.