ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València tindrà menys temps de descans que els seus rivals directes

Per Marc Santiago · 08 Maig, 2023

La Liga va fer oficial la setmana passada que els partits de les 2 últimes jornades de lliga es disputarien en horari unificat, és a dir, tots a la mateixa hora. Açò vol dir que hi haurà equips que, segons l’horari del seu partit anterior, disposaran de més temps de descans en comparació a altres, ja que jugaran abans que la resta. El cas del València, per a variar, és el contrari.

Si tenim en compte els horaris de la temporada passada, lés últimes jornades de lliga que es jugaren a horari unificat van ser diumenge a les 20:00h, per tant si calculem sobre eixa base veiem com el València CF seria un dels equips més perjudicats dels que ocupen les zones de baix.

Els de Baraja tindrien un total de 45 hores i 30 min menys temps de descans que els seus rivals segons els horaris dels seus partits, cosa que ja va passar contra el Cadis, on els gaditans van tindre 2 dies més de descans per a preparar-se per a la final que els enfrontava, sent rivals directes per la permanència.

Equips com el Getafe (48h més), Valladolid (26h més) o Espanyol (23h més), que són rivals que competeixen pel mateix objectiu que tú, disfrutaran de més descans, cosa que pot ser un obstacle més a l’hora de poder rendir al màxim.