Els rivals per la salvació no sumen i el València respira

Per Marc Santiago · 05 Maig, 2023

Després de l’empat contra el Villarreal, el València estava pendent del que feien els seus rivals per a evitar despenjar-se de la lluita i poder seguir depenent d’ells mateixos. Si bé treure un punt contra un equip com els groguets no és del tot un mal resultat, hi havia el risc que els equips rivals sumaren 3 punts i et deixaren arrere.

El Cadis va perdre per un contundent 5-1 contra l’Atlético de Madrid, qui es posa segon i que últimament està realitzant un joc ofensiu molt vistós. Els gaditans segueixen amb 35 punts i estan tan sols a 1 punt dels de Baraja.

El Getafe de Bordalás va guanyar per 1-0 al Celta de Vigo, avançant-se amb un penal al minut 3. Segueixen darrere del València però empatats a punts.

El Valladolid va perdre a Vallecas per 2-1, quedant-se amb 35 punts, a 1 del València i no allunyant-se. Encara hauran d’enfrontar-se amb el Cadis, Getafe i Almeria.

Per últim, l’Espanyol va caure derrotat a Sevilla, després que els de Mendilíbar remuntaren i marcaren en els últims minuts de partit. Amb 31 punts ocupant la posició número 19, són els que ho tenen més complicat.

Aquests resultats li donen un poc d’aire al València i motiven a seguir sumant cada jornada per a poder escalar posicions i estar més tranquils.