ACTUALITAT  

Mateu Alemany s’incorporarà a l’Aston Villa

Per Marc Santiago · 03 Maig, 2023

El FC Barcelona va sorprendre ahir quan va fer un comunicat oficial on deia que Mateu Alemany, actual director de futbol de l’entitat blaugrana, deixaria el seu càrrec el 30 de juny per a integrar-se a un projecte futur. La gent començà a especular sobre quin seria aquest projecte i si seria fora de la lliga espanyola o no.

Doncs segons informa el periodista Fabrizio Romano, aquest projecte seria el de l’Aston Villa de la Premier League anglesa, on està actualment entrenant Unai Emery. L’equip de la ciutat de Birmingham ha apostat per grans figures de la lliga espanyola, tant jugadors com entrenador, i ara pega un pas endavant fitxant a un gran director esportiu com és Mateu Alemany, qui ha fet grans treballs com reconstruir el València i fer-lo un equip de Champions League després de vàries temporades molt males, com també renovant el FC Barcelona post-Messi, on l’equip tenia molts problemes econòmics que no deixaven gran marge per actuar.

Alemany s’incorporarà la pròxima temporada a un Aston Villa que vol tornar a competicions europees i a ser un equip a tindre en compte en la lliga de les illes britàniques, cosa que fa molts anys que no aconsegueixen i amb el bon joc que estan realitzant i amb la mà de Mateu Alemany, esperen complir l’objectiu.