ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Aquest serà el calendari del València per a intentar aconseguir la salvació

Per Marc Santiago · 02 Maig, 2023

A falta de 6 jornades la situació del València segueix sent bastant crítica, estant en joc el descens i amb rivals que van sumant mentre els de Baraja obtenen resultats irregulars. 6 partits que hauran de ser realment finals per a poder deixar al València CF en primera divisió i salvar els mobles després d’una de les pitjors temporades de la història de l’entitat.

Villarreal: Partit molt important. Derbi comunitari on mentre el València es juga la vida, els groguets poden optar a posicions de Champions League, ara bé tenen les posicions europees quasi assegurades. Dimecres a Mestalla.

Celta: No es juguen res. Venen de perdre contra el Villarreal. Jugaràs a Balaídos diumenge dia 14 de maig.

Real Madrid: No es juguen res, ja que la lliga està decidida pràcticament, a més que serà després del partit de tornada de la Champions League contra el Manchester City, per la qual cosa podem esperar rotacions per part dels d’Ancelotti. Partit a Mestalla.

Mallorca: Partit fora de casa contra l’equip balear. No es juguen res. Kang In tornara a veure’s amb els seus excompanys.

Espanyol: Partit contra un rival directe i el qual té el calendari més complicat. Partit a casa. Mestalla haurà de ser una caldera, ja que s’ha de guanyar sí o sí. Dia 28 de maig.

Betis: Partit a Sevilla. Es juguen llocs europeus encara que poden inclús quedar-se fora de la lluita abans de la data assenyalada.

El València té un calendari complex, però depén d’ell mateix i juga contra equips que no s’hi estan jugant res, encara que això no significa que tingues victòria assegurada. Serà una recta final dura, però amb el suport de l’afició l’equip es creix i pot aconseguir l’objectiu.