ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Solís: “El club té la capacitat d’acabar el Nou Mestalla”

Per Marc Santiago · 26 Abril, 2023

Aquest matí, els companys del mitjà de comunicació especialista en el panorama financer d’entitats esportives 2Playbook, han publicat una entrevista amb el director corporatiu del València CF, Javier Solís. En aquesta entrevista, Solís ha realitzat una sèrie de declaracions sobre la situació del Nou Mestalla, del patrocini de la camiseta amb Cazoo i Puma i del seu passat com a aficionat.

Sobre el Nou Mestalla comenta que el club té capacitat d’acabar l’estadi, ja que tenen quasi tancada la venda del terciari a Atitlán per uns 30 milions d’euros, que juntament amb els diners del fons CVC i d’ingressos per venda d’actius no essencials, com oficines i els terrenys del Mestalla, i a un préstec pont, farien possible la finalització del futur estadi del València CF. Per això torna a demanar el conveni per a permetre resoldre el “quarantejant històric amb la hipoteca de CaixaBank”.

Sobre els espònsors ha comentat que estan buscant substituts per a Cazoo, ja que l’empresa britànica va decidir finalitzar el contracte amb el València de manera unilateral a causa d’un canvi en l’estratègia comercial, a més que s’està negociant un acord pluriennal amb Puma per al subministrament de la camiseta.