ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València pot eixir del descens si guanya contra el Valladolid aquesta jornada

Per Marc Santiago · 26 Abril, 2023

Després de la victòria del València CF el passat diumenge contra l’Elx CF, la situació de la taula ha variat respecte a la jornada anterior. I és que alguns dels rivals directes dels de Mestalla punxaren i provocaren que el conjunt Che poguera treure la calculadora per a veure la situació de descens de manera més optimista.

L’Espanyol i el Cadis van empatar, cosa que fa que el València retalle punts amb els gaditans i augmente la distància amb el conjunt català. L’Almeria va perdre contra l’Athletic, permetent que el València els empate a punts, encara que la diferència de gols és favorable als andalusos. I finalment el Getafe va caure derrotat contra la Mallorca, situant-los a 1 punt dels de Baraja.

Si el València guanya el partit de demà contra el Valladolid, a més de retallar-li punts als val·lisoletans, avançaria al Cadis en la taula a causa de la derrota que patiren ahir contra l’Osasuna.

A més el Getafe i l’Almeria s’enfronten hui en un partit que pot marcar encara més la diferència, ja que qualsevol resultat beneficiaria d’alguna manera al València, si bé el millor seria un empat.

Finalment l’Espanyol s’enfronta demà a un Vila-real que ve de caure derrotat contra el Sevilla la passada jornada i que voldrà sumar els 3 punts per a seguir vius en la lluita per Europa.

Tot apunta que, en cas de guanyar el València, la situació milloraria i seria un poc de motivació i de positivisme en l’equip per a afrontar la recta final del campionat lliguer