ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El central guineà sols va patir una torçada del turmell i podrà jugar el dijous

Per Marc Santiago · 25 Abril, 2023

El passat diumenge el central del València Mouctar Diakhaby va fer saltar les alarmes quan, en una acció defensiva es va fer mal a causa d’una torçada de turmell. Es podia esperar el pitjor, ja que el central guineà es va haver de retirar coix i ser substituït per Cömert en el descompte.

Doncs després de realitzar-li una exploració ahir dilluns a Paterna, s’ha descartat qualsevol classe de lesió i podrà estar el dijous contra el Real Valladolid. De fet el jugador va fer l’habitual treball regeneratiu postpartit amb la resta de companys titulars.

Nico González, qui va ser substituït al descans, també aplegarà al partit del dijous, ja que solament va patir problemes de visió a causa de la balonada que va rebre en la cara i que li va provocar marejos durant el temps que va estar al terreny de joc.

L’equip necessita a tots els actius possibles per a fer front a un Valladolid que ve de guanyar per 1-0 al Girona i que segur que planteja un partit molt complicat per als de BarajaCastillejo i Fran Pérez segueixen sent dubte per al partit, però apunta que podran aplegar, mentre que Correia encara està recuperant-se de la lesió i segurament no podrà entrar en la convocatòria, encara que ja entrena amb el grup.