ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La classificació del València i les opcions per a la salvació

Per Marc Santiago · 24 Abril, 2023

El València va aconseguir ahir la victòria al partit que l’enfrontava a L’Elx, cosa que no feia des de l’11 de març contra l’Osasuna, sumant 3 punts vitals per a poder assegurar la salvació.

A falta de 8 partits per a finalitzar el campionat lliguer, el València està situat en la 18a posició de la taula amb 30 punts en 30 partits, dels quals s’han sumat 21 com a local i sols 9 com a visitant, xifres molt pobres per a tractar-se d’un equip amb les aspiracions que hauria de tindre el València.

El més positiu és que encara queden per disputar-se 24 punts, a més que el calendari que li queda als de Mestalla els enfrontarà a rivals directes per la salvació i, com bé diuen, eixos partits són més de 3 punts.

El problema està en la diferència de gols, ja que per exemple contra l’Almeria la tens perduda, és a dir, en cas d’empat a punts els andalusos se situarien per davant del València, cosa que és una mala notícia, ja que t’obliga a sempre intentar estar per davant d’ells.

La bona notícia és que del 18° al 13° sols hi ha 6 punts de diferència, cosa que fa que si encadenes una bona ratxa de victòries, pugues escalar ràpidament en la classificació.

El València encara té opcions per a salvar-se, però tot dependrà dels resultats que puga traure en els pròxims partits, on farà front a rivals directes i on la victòria suposaria un gran pas endavant.