ACTUALITAT  

El València publica la informació per als aficionats que es desplacen a Elx en autobús aquest diumenge

Per Marc Santiago · 19 Abril, 2023

Aquest matí el València CF ha fet públic un comunicat amb tota la informació per als aficionats que viaran a Elx en autobús per a assistir al partit del diumenge 23 d’abril.

-L’autobús eixirà el mateix diumenge 23. Des del club convoquen als aficionats en Mestalla, a l’avinguda d’Aragó a les 8:30 del matí i es prega màxima puntualitat, ja que l’autobús eixirà a les 9 direcció Elx.

-Els menors d’edat no podran viatjar sense l’acompanyament d’un adult.

-Per seguretat i pel fet que cada persona està assegurada individualment en aquest viatge, tot aquell que no dispose d’una reserva d’autobús al seu nom no podrà viatjar. Hauràs de presentar el teu DNI i la teua entrada havent de coincidir el nom tots dos documents (entrada + autobús) per a viatjar en l’autobús.

-A la volta els autobusos eixiran res més acabar el partit. Es donarà un temps prudencial perquè tota l’afició puga eixir de l’estadi i acudir al punt de trobada dels autobusos. Viatjaràs en el mateix autobús tant a l’anada com a la volta.

-Els autobusos aparcaran molt prop de l’estadi. Aquesta serà la zona on podrà reunir-se tota l’afició valencianista.

-En l’accés a l’Estadi Martínez Valero hauràs de presentar la teua entrada i el teu DNI, havent de coincidir el mateix nom en tots dos per a poder accedir a l’estadi.

No està permesa l’entrada de bombos o qualsevol tipus de megafonia a la graderia visitant de l’Estadi Martínez Valero.

-Si acudeixes a l’estadi amb la teua pancarta, aquesta haurà de ser sempre d’una grandària inferior a 3x2m.

-Per a evitar cues et recomanem que acudisques amb bastant antelació a l’estadi.