ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja utilitza tretze canterans per a realitzar la sessió d’entrenament

Per Joan Marc García · 22 Març, 2023

El València ha perdut fins a 10 jugadors de la primera plantilla que es troben amb els combinats internacionals durant aquesta jornada de seleccions. A més dels internacionals, els quatre jugadors que segueixen a la infermeria (Jaume Doménech, Gabriel Paulista, Marcos André i Toni Lato) tampoc han entrenat amb el grup i s’han exercitat al marge. Els dos últims són els que estan més a prop de tornar al grup.

Pel que fa als internacionals del València, eixa xifra puja a 10 jugadors: José Luis Gayà, Hugo Guillamón i Nico González han estat citats per Espanya (sub-21 en el cas dels dos últims), Eray Cömert per Suïssa, Giorgi Mamardashvili per Geòrgia, Ilaix Moriba i Mouctar Diakhaby per Guinea, Yunus Musah per Estats Units, André Almedia per Portugal sub-21 i Cenk Özkacar per Turquia. Per tant, la suma de baixes per a l’entrenament de hui ha pujat fins 14.

Amb aquesta situació, hui dimecres han sigut fins 13 els jugadors de les categories inferiors que han estat a la tercera sessió de la setmana, per poder completar l’entrenament. Els tretze futbolistes són: Facu, Gozi, Javi Guerra, Cesar, Adri Gómez, Rubo, Martin Tejón, Yellu, Agulló, Mario Domínguez, Javi Navarro, Fran Pérez i Mosquera.