ACTUALITAT  

El pare de Guedes torna a parlar del València

Per Sergio Botella · 14 Gener, 2023

Gonçalo Guedes va ser traspassat este estiu al Wolves anglés per una quantitat pròxima als 35 milions d’euros després de cinc temporades a València. En estes cinc temporades, el seu pare ha sigut moltes vegades protagonista per declaracions en les quals donava a entendre que el València se li quedava xicotet al seu fill.

En el dia d’ahir, sembla que Rogerio Guedes va recordar amb nostàlgia l’època valencianista del seu fill al publicar en la seua història d’Instagram una foto sobre la Copa del Rei conquistada en 2019.

La realitat és que és possible que tant Gonçalo com ell puguen trobar a faltar València pel fet que la seua situació en el Wolves no està sent l’esperada. Guedes només ha aconseguit anotar un gol en Premier League i està començant a perdre protagonisme amb l’arribada de Lopetegui a la banqueta. A més, tindrà molta més competència en l’equip amb el fitxatge de Cunha i la possible incorporació de Pablo Sarabia. A això, caldria afegir-li que la temporada del conjunt anglés no està sent la millor ocupant la 19é posició en lliga.