ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no sap si es pot executar la famosa clàusula de Jesús Vázquez

Per Sergio Botella · 30 Desembre, 2022

La situació de Jesús Vázquez és el més comentat en els últims dies i hui sembla tindre un nou capítol. Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, el club no sembla tindre clar si es pot executar la clàusula de Jesús pel fet que no està ben redactada. La clàusula consisteix en el fet que el jugador pot eixir unilateralment cedit si no disputa un cert nombre de minuts.

Per això mateix, tant jugador com agent no volen fer cap pas en fals i volen anar de la mà del club. La seua situació amb el Getafe ve relacionat amb això. El jugador està esperant la decisió del club per a acabar de decidir el seu futur. El més lògic sembla que serà una eixida en forma de cessió de Jesús i continuar amb Lato fins a final de temporada.

Esta novetat en la situació, provoca que el València tinga el control d’esta. Sense la capacitat d’exercir esta clàusula per part del jugador, fa que el club puga decidir amb total llibertat el futur dels dos laterals. Per tant, l’entitat valencianista podria esperar fins a final de mercat per a prendre una decisió i així comptar amb tots dos jugadors durant este dur mes de gener.

El Getafe contínua esperant una decisió final del València amb ja tot acordat amb el jugador com va confirmar el seu president. D’altra banda, Lato va rebutjar la primera oferta de renovació del club i la seua futura contínua en l’aire. S’espera un mes intens per davant que acabe de decidir el futur de tots dos jugadors.