ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València es reunirà amb Lato i Jesús Vàzquez per a negociar les seues renovacions

Per Sergio Botella · 13 Desembre, 2022

El València està molt atent al mercat per a incorporar jugadors, però no s’oblida de les renovacions que encara estan pendents. Amb Diakhaby com a prioritat, Lato i Jesús Vàzquez són dos jugadors pels quals el club té pensat fer moviment pròximament. La renovació de Gayà va deixar en segon pla a estos dos jugadors que també són molt importants per al club malgrat no comptar amb tants minuts com el de Pedreguer.

Toni Lato acaba contracte aquest estiu i sembla la renovació més necessària de les dos. Com va anunciar Lay Hoon:« Lato és un jugador que valorem, igual que Jesús Vázquez. Són jugadors que valorem i haurem de reunir-nos amb ells». Per tant, el València no tardarà a realitzar una primera oferta de renovació al de la Pobla de Vallbona. Malgrat no tindre molt de protagonisme, Lato és un jugador que sempre està quan se li necessita i és un home important dins del vestuari.

El cas de Jesús Vàzquez és diferent, té contracte fins a 2025 i amb una clàusula de 40 milions d’euros. El jugador compta amb interessos d’equips potents com l’Inter de Milà i això obliga el València a prendre una decisió immediatament. En el seu contracte existeix una obligació d’eixir cedit si no juga un nombre de partits, la qual cosa provoca que la seua situació siga una mica delicada afegint-li un recent canvi d’agència de representació per part de Jesús.

Com s’ha informat en les últimes setmanes, la prioritat del jugador continua sent la de triomfar a València, per tant, ara és moment que el club d’un pas avant i aposte de veritat per ell. Davant la falta de minuts, un exemple a seguir és el de David Silva que després de diverses cessions es va acabar fent un lloc en el primer equip.

Els casos de Lato i Jesús Vàzquez són diferents, però estan relacionats. Els dos jugadors juguen en la mateixa posició i al costat de Gayà, hi hauria tres jugadors per a la mateixa posició. En cas que el club acabe renovant als dos jugadors, el més lògic seria una cessió de Jesús Vázquez per a continuar amb el seu creixement.