ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcos André haurà d’esperar per a la nacionalitat espanyola

Per Sergio Botella · 13 Desembre, 2022

Marcos André no ha pogut completar hui el jurament per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola a causa d’un error en la citació. Tindrà que fer-ho en pròximes dates i, per tant, haurà d’esperar uns dies per a tindre la nacionalitat espanyola i deixar d’ocupar plaça d’extracomunitari.

Ara mateix, el València té a dos jugadors que ocupen aquesta plaça d’extracomunitari: Samuel Lino i Marcos André. En el moment en què l’exjugador del Valladolid passe a tindre la nacionalitat espanyola, el València es trobaria amb dues places extracomunitàries lliures. Això augmentaria les opcions del club en el mercat a l’hora de buscar reforços.

L’arribada del davanter brasiler va provocar l’eixida de Kang In a cost zero pel problema que tenia el club amb els extracomunitaris. Després de les eixides de Alderete i Maxi Gómez este estiu i ara amb la pròxima nacionalitat de Marcos André, el club està en una posició totalment oposada a la del passat estiu. A més, tenint en compte la difícil continuïtat de Lino, el València es podria trobar amb les tres places disponibles de cara a la pròxima temporada.

Marcos André ha anotat solament 4 gols en més de 40 partits en esta temporada i mitja que porta a València. Deixar d’ocupar plaça extracomunitària podria suposar un alleujament psicològic al jugador i que puga donar el nivell que es podria esperar després de la inversió del club el passat estiu.