ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guedes, convocat amb Portugal per a la repesca

Per Miguel Castells · 17 Març, 2022

En una setmana comença la repesca per al Mundial de Qatar, on alguns països de molt nivell com Itàlia o Portugal estan immerses. Es tracta d’una de les repesques amb més nivell que es recorda de tota la història, i en ella estarà Gonçalo Guedes, ja que el jugador del València ha sigut convocat per Portugal per a este enfrontament tan important.

Turquia, Itàlia i Macedònia del Nord

La selecció lusa s’enfronta a la sempre incòmoda Turquia a partit únic. Jugaran el 24 de març a Do Dragao (Oporto), i en cas de guanyar és possible que torne a tindre una eliminatòria complicadíssima, ja que jugaria davant el guanaydor del partit entre Itàlia i Macedònia del Nord, on presumiblement guanyaran els primers. Si Portugal guanya a Turquia, este segon enfrontament serà el 28 de març.

Possible venda a estiu

El rendiment que està oferint Guedes amb el València està servint perquè també tinga un cartell internacional. El portugués pot ser una de les vendes este estiu per a quadrar el Fair Play Financer, i el seu nivell al València afegit a les convocatòries amb la selecció poden permetre que el club blanquinegre obtinga una gran quantitat de diners per ell.