ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nacho Vidal: “Des del vestuari em conten que Bordalás els ha posat les piles”

Per Alex Alfaro · 08 Septembre, 2021

En la prèvia del partit contra Osasuna, Nacho Vidal ha atés els companys de Tribuna Esportiva. Després que Marcelino li fera debutar en aquell gran València de Champions, va marxar a Pamplona on fins ara les coses li han anat excepcionalment bé. Home referent en el lateral dret, es veurà les cares aquest pròxim diumenge contra l’equip de la seua vida i el seu cor. Només durant els 90 minuts buscarà que el València caiga derrotat.

Passat che


“Marcelino va ser l’entrenador que em va donar l’oportunitat de jugar en primera divisió i estar en un equip Champions. Mai tindré una mala paraula cap a ell, encara que em vaig quedar amb ganes de continuar creixent al València. És part de qui sóc com a futbolista. Tinc una bona relació amb ell.

“He defensat 9 anys aquesta camiseta, he debutat en primera i això no s’oblida. Sóc un valencianista més”.

“Vull que el València guanye 36 jornades de 38”

Bordalás

“Em conten que els entrenaments són molt durs i que Bordalás els ha posat les piles. Els jugadors som així, quan veiem que hi ha resultats creiem a cegues en el mister”

Carlos Soler

“Vaig parlar la setmana passada amb Carlos i estic molt orgullós d’ell. És un autèntic currant. Amb Lato em porte també excel·lentment bé”

“No me ha sorprendido lo de Soler. Todo esto lo tiene innato y ahora lo está sacando al exterior”

“No m’ha sorprés el rendiment de Soler. Tot això ho té innat i ara ho està traient a l’exterior”