+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA Rayo-VCF: Vallecas ha de significar victòria

Per Pere Alapont · 30 Abril, 2015

El València es trobarà esta nit a Vallecas (20 hores) una nova final al camí per a estar en la pròxima edició de la Lliga de Campions. Coneixent els resultats poc favorables per als seus interessos de Sevilla i Atlètic de Madrid, al València només li val una victòria en este barri de la capital d’Espanya per a seguir en llocs Champions.

A la convocatòria de Nuno Espírito Santo torna Pablo Piatti, que podria ser titular en lloc de Rodrigo, el qual s’havia apoderat de la seua posició arran la lesió de l’argentí. També ha entrat Filipe Augusto, tot i que no s’espera veure’l vestit de curt ni hui ni el que resta de temporada.

D’altra banda, Diego Alves, Orban i Negredo, en cas que disputen algun minut, si el míster així ho decideix, hauran d’anar amb compte de no veure una targeta groga, ja que els impediria estar diumenge a Mestalla contra l’Eibar.

Els vallecans, per la seua part, arriben amb l’espina clavada de l’eliminatòria de Copa en què el València els va deixar fora de la competició després d’un partit boig a Mestalla que acabà en empat a 4.

Alineació 11 vs rayo vcf