+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA: València i Granada, a vida o mort

Per Pere Alapont · 27 Abril, 2015

L’encontre que es disputa esta nit a Mestalla reuniria a una gran multitud d’aficionats en circumstàncies normals. Un València-Granada amb els locals jugant-se entrar en Champions i els visitants aferrant-se a la màxima competició del futbol espanyol té el suficient atractiu per a omplir el feu valencianista quasi al complet. Però el dia i l’hora tornaran a ser el principal enemic de l’aficionat que sol acudir als estadis espanyols, en aquest cas al del València. Un dilluns a les 20.45 no sembla l’horari preferit per als seguidors, però com a ells els han deixat sense veu ni vot, l’únic que podran fer és agafar la bufanda i enfilar cap a l’Avinguda de Suècia. I ho faran molts, de ben segur.

Al plànol esportiu, Nuno Espírito Santo podrà configurar un XI de garanties contra els andalusos, quasi calcat al que va meréixer guanyar a Barcelona però amb l’entrada de Gayà, possiblement, per Lucas Orban. Enzo Pérez torna a una convocatòria i podria tindre minuts, i Piatti, això sí, no s’ha recuperat a temps.

Pel que fa als homes d’Abel Resino, este no podrà comptar amb molts dels seus jugadors per diversos motius. Robert Ibáñez, cedit pel mateix València, no podrà estar degut a una clàusula del contracte de cessió. Rubén Pérez tampoc ha estat inclós en la llista de 18 homes per acumulació de targetes; per problemes físics no estaran Juan Carlos, Foulquier, Babin, Murillo, Javi Márquez, Eddy Silvestre i Colunga, i per decisió tècnica, El Arabi.

Després de la victòria d’ahir del Sevilla davant el Rayo, el València està obligat a fer el mateix i recuperar la tercera plaça que en estos moments és propietat dels d’Unai Emery. El Granada ho té d’un color ben diferent; la victòria de l’Almeria no li ha vingut massa bé i de perdre esta nit a Mestalla es quedaria a 6 punts de la salvació. La intensitat esta nit està assegurada.

wpid-alineació-11vsbarçaa.jpg.jpeg