+  ACTUALITAT

INFORME DELS CEDITS: Cap de setmana poc favorable per als nostres

Per Pere Alapont · 23 Març, 2015

El cap de setmana futbolístic ha deixat les participacions dels diversos jugadors cedits pel València Club de Futbol. Pel que fa als que militen al futbol espanyol, cap dels tres homes prestats pel València ha tingut massa fortuna; Víctor Ruiz no va poder anar convocat amb el Vila-real per problemes musculars per a l’encontre que va perdre 0 a 2 contra el Sevilla. Rober Ibáñez va disputar quasi tota la segona part amb el Granada al partit que els seus van empatar sense gols a Eibar. Per últim, Fede Cartabia va disposar de poc més de 10 minuts en la derrota del seu Còrdova a Anoeta. A més, va veure una groga.

Dels futbolistes que es troben a la resta d’Europa, res destacat. El brasiler Vinícius Araújo es troba al Standard de Lieja d’una Lliga Belga que ha donat per finalitzada la seua temporada regular i que no reprendrà els seus play-offs fins a abril. I Andrés Guardado, del PSV, ha vist com la derrota dels seus, que són líders, a casa del Feyenoord i la victòria de l’Ajax apropa a només 8 punts als d’Ámsterdam. El mexicà jugà els 90 minuts.