ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mina i Zaza es peguen un bany de valencianisme

Per Blanquinegres · 05 Abril, 2018

La flama del valencianisme està molt viva. El València CF ha tornat a il·lusionar als seus aficionats com es transmet dia a dia. Centenars de valencianistes es van donar cita ahir en la Megastore en la Plaça de l’Ajuntament per a la sessió de signatures dels futbolistes Santi Mina i Simone Zaza.
Amb un somriure, els dos davanters van signar autògrafs i es van fotografiar amb els seguidors, moments inoblidables en veure tan d’a prop als seus ídols. Seguidors de totes les edats, sobretot joves que són el futur del club, van gaudir de moments únics. Tant Zaza com Santi Mina van signar camisetes, postals, bufandes, pilotes, banderes, pancartes… La il·lusió que transmetien amb els seus ulls els aficionats quan es marxaven és la que té la plantilla perquè Mestalla torne a viure les nits màgiques de Champions. Va haver-hi moments molt emotius, sobretot amb els més xicotets. Una xiqueta va trencar a plorar d’alegria quan els va donar una carta que havia escrit a cadascun d’ells.
L’italià i el gallec van poder comprovar en directe l’afecte i passió que deslliguen entre l’afició i es van mostrar en tot moment molt propers i simpàtics amb la multitudinària resposta dels seus. I és que este València de Marcelino García Toral ha retornat de nou l’orgull i sentiment per l’escut de la rata penada.