ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jaume torna a jugar en Lliga

Per Blanquinegres · 02 Abril, 2018

Una de les novetats en la formació inicial del València CF va ser la titularitat de Jaume, una mostra més que el missatge de Marcelino en el qual assenyala que “tots els futbolistes són importants” ho reforça amb fets. I Jaume va aconseguir mantindre la porteria a zero. Un dels objectius que s’havia marcat l’equip era millorar els seus registres de gols encaixats, els rivals arribaven menys en la segona volta del campionat, però aconseguien ser eficaços i marcaven, però en les últimes quatre jornades, el València CF ha aconseguit tancar la persiana en tres ocasions enfront del CD Leganés (0-1), Sevilla FC (0-2) i Reial Betis (2-0).

El d’ahir és el segon partit de Lliga del ‘Gat d’Almenara‘, després del que va jugar el 24 de setembre en Anoeta enfront de la Reial Societat, on també es va aconseguir la victòria. El porter valencià, un dels quatre capitans de l’equip, no es vestia de curt des del 8 de febrer, quan va disputar el partit de tornada de la semifinal de Copa contra el FC Barcelona, però va demostrar estar preparat para quan Marcelino ho considere oportú.

El paper de Jaume en el vestidor: “Té un valor incalculable”

En la sala de premsa de l’estadi de Butarque, Marcelino va valorar la figura de Jaume Doménech en el vestidor, la qual cosa li va portar també a col·locar-li en la formació titular: “Jaume és un xic que va competir molt bé en la Copa del Rei, a Vitòria va ser decisiu per a estar en les semifinals, quan li va tocar jugar en Lliga també ho va fer bé i és un exemple per a tots els seus companys. Juga poc i entrena com el que més cada dia, i sempre amb ambició, il·lusió, amb un somriure, crec que per al cos tècnic és d’incalculable valor tindre a Jaume dins del grup”.

en
Videos