ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

VCF–LEG: La permanència es cimenta a Mestalla

Per Blanquinegres · 28 Febrer, 2017

No hi ha lloc a la desconnexió. Mestalla tornarà a obrir les seues portes, dins d’este cicló de partits que afronta el grup de Voro, per seguir amb la tasca de fugir el més prompte possible de la crema del descens i abastar una posició còmoda fins arribar al mes de maig. El Leganés serà el primer dels rivals directes que passarà per Mestalla a esta segona volta on Mestalla calibrarà l’ànim del grup al camp.

El conjunt madrileny, el ‘pepineros’ no estaran a soles al partit vora dos centenars d’aficionats vinguts de Leganés acompanyaran als seus al seu primer partit de Lliga a l’Estadi de Mestalla. Per a este compromís, Garitano comptara amb una serie de baixes que podrien marcar la marxa de l’encontre. Koné, Omar Ramos, Timor o Erik Moran. Amb els que si podrà comptar el tècnic del conjunt blanquiblau seran les noves cares arribades al mercat de gener. Fins a set han sigut les incorporacions del Leganés amb les que reactivar la temporada i no afonar-se en la lluita per mantindre la categoria.

Tot i la revolució, les victòries i els tres punts no han arribat fins a esta última jornada on el Leganés va provocar els problemes del Deportivo al superar-lo per un contundent 4 a 0. Ara el València CF de Voro té davant de si la possibilitat de descartar-se per a eixa lluita amb la suma dels tres punts en joc. D’aconseguir-ho la mediocritat del grup valencianista entraria en lliça amb la tranquil·litat a l’abast quedaria comprovar la capacitat d’olorar el perill que té el grup tot i que escriure o sentir de la paraula “Europa” provoque mal de panxa.

La dinàmica valencianista es presenta després de la dolorosa derrota del cap de setmana davant l’Alavés (2-1) i sense temps per fer la digestió toca afrontar el partit. La nota positiva la fica Gayà i el seu regrés a la convocatòria després de desaparèixer el passat cap de setmana. A priori, es compta amb la reaparició a l’onze de Mangala després de la rotació patida a Mendizorroza a l’igual que Enzo Pérez. Per contra els problemes continuen presentant-se en la zona de creació i atac blanquinegre. Voro perd per sanció a Orellana i s’afegeix a les absències més serioses de Nani, Rodrigo, Montoya i Santi Mina, estos dos últims molt pròxims a la reaparició. La necessitat per tant obligarà a Zaza a ser l’home referència en busca del gol i mantindre el seu idil·li amb Mestalla des d’el primer gol davant l’Athletic Club.

En la vessant més social, una jornada més Mestalla mostrarà el seu descontent amb Meriton per així demostrar que açò no és flor d’un dia i més després de la confirmació de José Ramón Alesanco com a nou màxim responsable de la Direcció Esportiva de manera oficial.