ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no defrauda entre setmana

Per Blanquinegres · 27 Febrer, 2017

El València juga altra vegada entre setmana en una temporada plena de partits en dies poc habituals que han donat 8 punts als de Voro des de l’inici de temporada fins al dia de hui. L’equip reapareix demà amb el partit contra el Leganés, que torna a València per segona volta aquesta temporada.

La temporada dels valencianistes començà amb un partit intersemanal que portà la primera derrota de la temporada en un encontre molt dinàmic que va concloure amb un 2-4 favorable a Las Palmas. La gran quantitat de gols als partits entre setmana és un dels factors més destacables. Sempre que el València ha jugat en dia laborable, han hagut més de 2 gols al partit, i un d’aquestos sempre ha sigut de l’equip blanquinegre.

La primera victòria de l’equip va arribar al mes de setembre, concretament el dijous 22, contra l’Alavés en Mestalla. Els partits entre setmana han deixat a València un balanç de 2 victòries, 2 empats i només 1 derrota en lliga. Un total de 8 punts que han sigut fonamentals per a no trobar-se en els llocs més perillosos de la clasificació.

Pel que fa a la Copa, la competició que més il·lusionava a l’afició valencianista, el València ha disputat 4 partits intersemanals. El Leganés, rival contra el que més s’ha enfrontat, ja sap el que és jugar en plena setmana front als de Voro. La primera ronda va ser superada sense problema amb dues victòries contra l’equip “pepinero”. El Celta, rival en huitens de final, va eliminar al València en una eliminatoria en la qual va ser molt superior a l’equip valencià.

Mestalla torna a rebre a un rival entre setmana amb el record, encara molt viu, de la gran victòria front al Madrid que va viure la setmana passada. Tot i que l’ambient demà no serà el mateix que es va viure fa uns dies, el València tractarà d’aconseguir una victòria important que continue amb la bona dinàmica intersemanal que viu l’equip aquesta temporada.