ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA ALA-VCF: Toca seguir pel camí de la victòria

Per Cristian Año · 24 Febrer, 2017

Després de l’èxtasi viscut a Mestalla aquest passat dimecres, al València CF li toca viatjar fins a Vitòria en un curt període de descans per a enfrontar-se a l’Alavés de Mauricio Pelegrino, entrenador que ha passat per la banqueta blanquinegra i que a hores d’ara es troba en la final de la Copa del Rei amb el conjunt basc. Aquest dissabte a les 13:00h començarà a rodar el baló en l’estadi de Mendizorroza.

Al conjunt de Voro podria passar-li factura el partit davant el Reial Madrid, sobretot pel desgast físic que va patir. L’entrenador ‘ché‘ declarava que haguera preferit un altre horari, però hi haurà de conformar-se en el que hi ha. L’Alavés, en canvi, arriba descansat després de sumar 3 punts la passada jornada en la visita a Coruña. Els locals buscaran tornar a sumar però el València CF, si vol fer valer la victòria davant el Madrid i el Bilbao, haurà de buscar-ne altra o almenys rascar un punt, ja que “serà un partit difícil” com deia el de l’Alcúdia.

Els de Mestalla s’han allunyat dels fantasmes del descens, sí, però no han d’adormir-se si volen continuar respirant amb tranquil·litat. Els nous fitxatges han donat una nova imatge a aquest equip que se n’anava a la deriva, i tan sols pensen en guanyar cada partit per a deixar enrere la dinàmica d’esta temporada.

Més problemes per a Voro són les baixes de Gayà i Nani, qui no van poder acabar en bones condicions l’últim partit. Per això, el tècnic ha recorregut a la cantera i s’ha endut a Nacho Gil. Aquest podria ser l’XI inicial del València CF vs Alavés:

Alineacio VCF 16-17 alaves2