ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Canvis per assaltar el Villamarín

Per Blanquinegres · 11 Febrer, 2017

El València CF es troba a poc més d’una hora per començar el seu encontre de Lliga davant el Reial Betis Balompié. Un duel en el que Vora ha acabat confirmant un canvi de sistema o de dibuix tàctic. Per primera volta des de que el de l’Alcúdia dirigeix al conjunt de Mestalla, el 4-2-3-1 serà el dibuix de formació a l’estadi del barri sevillà d’Heliópolis.

Fins ara Salvador González ‘Voro’, als moments d’assistència seua a la banqueta, havia prolongat el treball de l’anterior entrenador. Amb esta variant al ja habitual 4-3-3, Voro rectifica davant les absències importants al centre del camp de Carlos Soler i Enzo Pérez, sancionat i no recuperar de problemes físics respectivament.

Primera titularitat per a Orellana

Per altra banda, este nou esquema dóna cabuda com a titular a l’última cara nova d’este València CF arribat al mercat d’hivern, Fabian Orellana. El xilè debutara des d’el primer minut de joc després de disputar els seus primers minuts la setmana passada davant l’Eibar a Mestalla. Sense massa fortuna al camp, el nou ’15’ blanquiegre va ser l’únic responsable del solitari llançament entre els tres pals de la meta defensada per Yoel.