ACTUALITAT  FITXATGES  

L’Eibar ja treballa per retindre a Yoel

Per Blanquinegres · 02 Febrer, 2017

El pròxim rival del València  Cf a l’estadi de Mestalla, l’Eibar ja ha traslladat de forma publica la voluntat de fer-se amb els drets del porter gallec, Yoel Rodríguez, una volta finalitze la cessió que uneix als tres conjunts des d’el passat mercat d’estiu.

El conjunt ‘armer’ ja ha fet saber que vol fitxar al porter per una quantitat propera al milió d’euros a canvi d’un contracte de dos anys de duració. Així de taxant va sonar el Director Esportiu de l’Eibar, Fran Garagarza al passar revista al moviments al mes de gener ja finalitzat. Eixe 1.000.000€ ja apareix redactat al contracte de cessió en el que l’Eibar tenia preferència per a ser amo dels servicis del meta en total propietat.

Yoel Rodríguez sap de la gran dificultat de conviure en esta porteria amb tots els protagonistes presentes, Alves, Ryan i Jaume, per això ell va ser el primer en resoldre la seua situació esportiva i posant d’alguna forma el punt i final a la seua etapa al València CF després de dos anys de poca repercussió.

Precisament, este mateix cap de setmana, els de Voro i tot Mestalla haurà de patir el treball del mateix Yoel que serà de la partida a l’encontre davant l’Eibar al no haver ‘clàusula de la por’ i tot i estar cedit podrà jugar davant la que va ser la seua afició i companys. Els seus números amb la camiseta blaugrana basca, són de 13 partits titular amb 18 gols en contra i només dos partits amb la porteria a zero.