ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

CONVOCATÒRIA: A Gran Canària pendents del mercat

Per Blanquinegres · 29 Gener, 2017

L’entrenador del València, Salvador González ‘Voro’ no ha tingut la possibilitat de fer càbales amb la seua plantilla per a la convocatòria de cara al partit enfront de Las Palmas. A les absències per lesió de Medrán i Siqueira i de la baixa per la Copa d’Àfrica de Aymen Abdennour, s’uneixen les de Fede, Bakkali i Ryan. Tots pendents del seu futur a les últimes hores del mercat de traspassos.

El tècnic xe va haver de tirar de nou mà del filial amb la cridada de Lato i Sito per a completar la citació. El lateral esquerre ja és un habitual a les convocatòries del primer equip per les constants absències de Siqueira. Mentre que Sito ha d’entrar per la incompareixença de Fede i Bakkali. Tots dos futbolistes amb la porta d’eixida de l’entitat blanquinegra oberta. També l’australià Ryan va caure de la llista de 18 homes pel mateix motiu.

convo
A l’apartat de lesions el ja esmentat Siqueira no viatjarà al costat de Rodrigo i a Medrán. Este últim es va lesionar a l’última sessió prèvia al xoc per un colp en un llance de joc amb Nani durant la mateixa. Abdennour tampoc estarà ja que continua amb la seua selecció en la Copa d’Àfrica. Tunísia va caure eliminada amb Burkina Faso en Quarts de final així que presumiblement serà l’últim partit que es perda per este motiu.