PRIMER EQUIP  

VIL-VCF: La continuïtat en joc al ‘nou’ La Ceràmica

Per Blanquinegres · 21 Gener, 2017

Voro i el seu grup de jugadors es preparen per a la seua visita al recentment batejat Estadi de la Ceràmica deixant darrere ja el mític nom del Camp de futbol d’El Madrigal. Una nova imatge que podran comprovar els blanquinegres i el proper millar de valencianistes que presenciaran en directe esta nova prova dels de Mestalla. El pas al front aconseguit la setmana passada davant l’Espanyol servirà de segur com a punt de partida per tal de començar a recuperar la moral i l’estat anímic del grup. Una segona victòria consecutiva ajudaria i molt a seguir posant terra de per mig amb els llocs de descens cap a la segona divisió, encara prou latent.

Com tot no serà l’aspecte motivador, Voro ja ha tirat mà del seu primer i, de moment, únic fitxatge, Simone Zaza. L’italià ha sigut inclòs a la llista definitiva de convocats pel que guarda totes les paperetes per tal de sumar, al menys, els seus primers minuts com a jugador de l’esquadra valencianista. La resta, poca novetat, això si, Voro recupera confiança i seguretat a la línia defensiva amb la possible parella Mangala-Garay que tornarien a competir junts després de més d’un mes. Els acompanyats d’esta parella estaria prou clara amb la continuïtat de Gayà pel costat esquerre i Martín Montoya pel dret.

Els dubtes apareixen en claredat a la zona ampla del camp i la davantera. El tècnic de l’Alcúdia, al llarg de la setmana ha anat treballant amb diferents patrons de joc segons el perfil del rival d’esta vesprada-nit. A la ment de tots està mantindre allò que va donar bon resultat a l’últim partit. Pel que fa a la davantera, si no hi han problemes d’última hora, el portuguès Nani junt a Mina tenen un lloc assegurat, la sorpresa pot esta en el regrés de Cancelo per davant del lateral o la continuïtat de Munir.

El rival, el Vila-real de Escribá arriba al partit amb la condició d’equip menys golejat de tota la Lliga, un aspecte que per al València, tot i els seus greus problemes, pareix salvable ja que acostuma a saber fer gols a tots els seus partits. Tot i això el submarí groguet encara no ha sabut traure els tres punts d’un partit arran el nou any 2017 pel que l’encontre agafa el seu punt de importància deixant als de la Plana un tant despenjats de les zones de prestigi europeu. Els groguets també aprofiten este mercat hivernal per tal de reforçar la seua part capdavantera encara amb la baixa de Roberto Soldado, és per això que l’arribada de l’equatorià, Felipe Caicedo és pràcticament un fet.

Com a curiositat, el rival del València, el Vila-real ha preparat els últims detalls del partit en cobert, a un pavelló de la ciutat fugint de la pluja incessant caiguda a tota la Comunitat. Una pluja que espera donar treva durant la disputa del partit i no deslluir l’espectacle tan esperat. Per a este motiu, des de les penyes del Vila-real s’ha preparat una rebuda a l’alçada d’este derbi ja consolidat amb 6000 cartolines grogues que formaran i animaran els prolegòmens del partit.