ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-ESP: Tan sols val la victòria

Per Cristian Año · 14 Gener, 2017

Altra final a Mestalla. Aquesta vegada toca rebre a l’Espanyol en un duel matiner que començarà a les 12 del matí. El conjunt català arriba a Mestalla amb la idea de sumar punts i aprofitar la mala dinàmica local, però els de Voro necessiten eixa victòria que tape l’empat del dilluns davant Osasuna.

Voro perd al davanter Rodrigo, qui estarà 3 mesos de baixa a causa d’una lesió en el turmell. També perd a Siqueira per lesió, Mangala per sanció i Abdennour per la Copa d’Àfrica. Més problemes per als de Voro, qui haurà de tornar-se a ‘inventar’ una defensa que evite rebre gols, cosa que pareix impossible en l’actual València CF. L’única notícia positiva és la tornada de Garay.

En l’altra banda, espera l’equip d’un vell conegut a Mestalla, Quique Sánchez Flores. Equip i entrenador aniran acompanyats per més de 500 aficionats que es desplaçaran fins a l’estadi. Com a curiositat, l’última vegada que els ‘pericos‘ s’emportaren els 3 punts de València, va ser en l’any 2007, on l’actual entrenador visitant era el tècnic del conjunt blanquinegre.

L’Espanyol es troba ara mateix en la posició 11 amb 23 punts, 10 més que el València CF, qui amb 13 punts està respirant a la vora del descens en la posició número 17, 1 punt per davant de l’Sporting. L’equip català també ve d’un empat en Lliga i sense continuar en Copa del Rei.

Situació límit per al València CF. La primera final a El Sadar no va poder sumar 3 punts, ara toca intentar-ho a Mestalla davant de la seua afició i amb la presència de Zaza a la grada, el pròxim davanter italià del València CF.

Alineacio VCF 16-17 erspanyol