ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Vinicius la novetat a la tornada al treball

Per Blanquinegres · 28 Desembre, 2016

El València CF deixa ja darrere els dies de festa i Nadals per posar-se mans a l’obra. El 2017 es presenta com un desafiament important tant per a la parcel·la esportiva com la social. Esportivament, la Copa és el primer punt de partida i la Lliga no es queda darrere tenint en compte la pèssima imatge de l’equip al bord des descens amb 12 punts.

Si Prandelli haguera tingut el poder, el seu grup no haguera tingut dies de festa i el treball haguera sigut una tònica general per tal d’avançar temps al temps. No ha sigut possible però abans d’acomiadar el 2016, Prandelli i el seu vestidor han tornar als camps d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna amb una ‘novetat’, Vinicius Araujo.

El davanter brasiler ha finalitzat ja la seua relació de cessió amb l’Sport Recife i ja torna a ser un més del vestidor valencianista tal i com estava previst. Falta comprovar si passat este mercat de gener, el futbolista continua fins a final de temporada o per contra ix en busca de minuts.

En el capítol d’absències, Aymen Abdennour ja última els últims preparatius per marxar amb el seu combinat cap a la Copa d’Àfrica que disputara d’ací a pocs dies. Álvaro Medrán continua amb el seu permís per tal de disputar un amistós amb la Selecció Andalusa.  En clau ‘Fuori’, Prandelli continua treballant amb el mateix grup amb el que va marxar-se de Nadals. Els Ryan, Parejo, Fede… han tornat al treball tal i com estava previst. El mercat obrirà d’ací a tres dies i fins el proper 31 de gener, on tot pot passar. El lesionats Garay, Mangala i Nani continuen amb el seu treball específic.

Suso García Pitarch i Anil Murthy, com a representats de l’organigrama del Club blanquinegre no han volgut perdre’s el regrés del grup al treball després dels dies de descans. Tot i estar en plena activitat de mercat, el secretari tècnic del VCF ha volgut continuar amb la seua costum de supervisar a l’equip a peu de camp.