ACTUALITAT  

Fran Villalba renova amb el València CF per a 4 temporades més

Per Cristian Año · 18 Octubre, 2016

El jove jugador del Valencia CF Mestalla, Fran Villalba, passa per una etapa on el seu futur era incert. Després dels rumors on col·locaven al migcampista en Anglaterra, finalment es quedarà en el València.

Fran Villalba va debutar la passada temporada en el primer equip de la mà de Gary Neville, qui li va donar minuts en Mestalla davant el Barakaldo, en Copa del Rei. A partir d’ací, la jove promesa del filial va passar a formar part del primer equip, entrenant amb la resta dels jugadors. Però el que ningú s’esperava, era el que anava ocórrer posteriorment. El jugador va desaparéixer del primer equip i va tornar a formar part del filial, inclús a passar a tindre minuts en el Juvenil A, mentre que els seus companys Toni Lato, Carlos Soler i Rafa Mir es feien un lloc per a aquesta temporada en el València CF.

Ara, el jugador no es troba en el seu millor moment, i difícilment té minuts en l’equip de Curro Torres, fet que s’ha observat des d’Anglaterra i ha provocat l’interés del Manchester United. Però el cas ha pegat un gir complet. Els agents del jugador s’han reunit amb Alexanco, Director de l’Acadèmia, per a arribar a un acord i firmar la renovació amb el Club. Ambdues parts han arribat a la decisió de renovar al jugador per a 4 temporades més.

Fran Villalba