ACTUALITAT  

PRÈVIA VCF-LEG: Voro, regala’ns altra victòria

Per Cristian Año · 25 Septembre, 2016

Pròxim repte. El València CF de ‘Voro‘ viatja a l’estadi de Butarque per a enfrontar-se al Leganés a les 12:00h., un equip que es situa en la posició 11 de la classificació amb 7 punts. El conjunt blanquinegre ve de sumar 3 punts necessaris davant l’Alavés, on va vèncer als de Pellegrino per 2 gols a 1, sumant els primers punts de la temporada.

Tot i el mal inici dels blanquinegres, la destitució de Pako Ayestara sembla que ha donat un ‘plus’ als jugadors i ja coneixen la victòria en aquesta temporada. El Leganés ja espera al València amb ganes de viure un enfrontament disputat i amb l’esperança de què els rats penats arriben ‘adormits’ al partit, per a poder aconseguir una victòria o almenys un empat, tal com han fet saber a partir del seu original cartell. Els de Voro busquen prolongar la ratxa que va començar aquest dijous, i deixar enrere el mal inici de les 4 derrotes consecutives.

Mentrestant, el Club busca un substitut per a Pako, que puga revertir la situació i apropar-se a l’objectiu de la temporada. Hui es presenta altra oportunitat, per al de l’Alcúdia en este cas, de sumar 3 punts necessaris que motive als jugadors i afició en aquesta temporada.

Entre aquests dos rivals, és la primera vegada que s’enfrontaran en la màxima categoria, ja que el recentment pujat a Primera Divisió encara no ha disputat cap partit contra els de la Ciutat del Túria. És el moment de seguir sumant; toca tornar a ser el VCF que tots volem.

alineacio-vcf-16-17-leganes